Leuke decothee

Als je het nuchter wilt noemen, dan is een Dekoltee een halslijn in de bovenkleding voor dames. Dat klinkt heel stijf. Wat dacht je hiervan: De Dekoltee is een diepe neklijn waarmee vrouwen hun vrouwelijkheid en erotische prikkels onderstrepen - nog beter.

Het feit is: een decollete heeft meer macht dan we ons kunnen voorstellen. Werden in de Middeleeuwen oorlogen uitgebroken door hem in de Middeleeuwen - vandaag zijn het vooral producten die via een laag uitgesneden Dekoltee worden verkocht. Op elk moment kon het erotische fragment een heel leger tot leven brengen. De effecten die een decoltee kan veroorzaken, zijn heel verschillend.

Niet altijd is een diepe neklijn, een gebonden decollete, welkom. In sommige situaties kan het zelfs contraproductief zijn. Maar niet alleen de vraag is beslissend, maar ook het hoe. Dit laatste waarschijnlijk veel meer.

Vals spelen voor een mooie decollete

De vormen en variaties van decoltes kunnen hele bibliotheken vullen, zoals divers de erotische fragmenten kunnen zijn. Zelfs het kleinste detail kan het zicht en dus de uitdrukking een geheel andere toon geven. Tegelijkertijd heeft de meer moderne vrouw aanzienlijk meer middelen tot haar beschikking om de decoltee in de juiste vorm te brengen of, met andere woorden, om vals te spelen.

Wie kent hem niet, de push-up bh, die op dat moment een kleine revolutie teweegbracht. Het kenmerk van een push-up BH zijn de versterkte met draad bars cups, die ook zijn uitgerust met speciale opvulling insert. Het effect: de borsten passen zich aan de vorm van de betreffende BH aan en worden dus naar boven en naar binnen gedrukt. Het resultaat: een weelderige, goed uitgeruste decothee. Voor een mooie borst doen vrouwen veel. Indien nodig is ook een beetje valsspelen mogelijk.

Mannen doen niets anders wanneer ze bijvoorbeeld de ware grootte van hun spierberg hebben. Dan wordt het ongemakkelijke leren jack vaak aangetrokken, gewoon om een ​​breder kruis te faken. Als het gaat om de gunst van het andere geslacht, niet alles, maar in ieder geval hebben veel remedies gelijk. Natuurlijk moet je kunnen leven met de gevolgen van vals spelen. Het kan dus zijn dat een mooi vormgegeven Dekoltee hulde moet brengen aan het teveel verwijderen van verschillende zwaartekrachtmaterialen. Wat kan op de een of andere manier de hartstochtelijke drang van de man iets verzachten.

Daarom moeten uiterlijk en realiteit altijd in een gezond evenwicht zijn. Zodat de verrassing niet eindigt in het tegenovergestelde. Zoals vaak het geval is in het leven, is het motto van erotische prikkels dat soms minder meer is.

Deel met vrienden

Laat je reactie achter