Gjør muskelopplæring riktig

Muskelopplæring er viktig for å holde seg i form og sunn. Uten riktig stimulering, muskler visne bort, med dødelige konsekvenser for kroppen vår. Fordelen: Hver person er i stand til å utføre en vellykket muskelopplæring. Frem til alderdom kan musklene være effektivt og spesielt opplært.

Målretning er det som karakteriserer muskelopplæring i en viss grad. Hvis du fokuserer på fettforbrenning, ser saken helt annerledes ut. At fettforbrenning finner sted kan ikke påvirkes - hvor det skjer. I muskelopplæring kan du spesielt trene muskler med en bestemt øvelse. Dette blir så kraftigere og øker volumet.

Muskler vokser i hvileplassen, ikke under trening

Om en muskel endrer sin størrelse, avhenger hovedsakelig av type og intensitet i muskelopplæring. Først etter en viss stressstimulering finner den ønskede tilpasningsprosessen til muskulaturen sted. Å sette det i et nøtteskall: Muskeltrening trenger å skade. Dette betyr ikke at du ignorerer skader. Den avgjørende faktoren i muskelopplæring er det ideelle smertepunktet. Hvis du bare tar sikte på det, men ikke når det, er det neppe noen økning i muskelvolumet. Det ideelle smertepunktet må overskrides. Først da vises små hårfeste sprekker i musklene som utløser kroppens reparative mekanismer. Hva mange ikke vet: Muskler vokser i hvilepasen og ikke direkte under muskelopplæring. Det er derfor det er også regenereringsfasene som er saltet i suppa under muskelopplæring. Mange nybegynnere gjør feilen og trener kontinuerlig i henhold til mottoet: Mye bringer også mye. Dessverre oppnår de akkurat det motsatte. Kroppen kommer til et punkt der det til tross for muskelopplæring ikke tillater muskelvekst. Brytene mellom treningstider er mutter og bolter i muskelopplæring. Et annet viktig tema er ernæring. De fleste tror at de gjør det bra for seg selv og deres muskler når de skyver tonnevis av protein inn i dem.

Aktuelle studier antar at et balansert og sunt kosthold gir nok protein til intensiv muskelopplæring. Selvfølgelig er proteinbehovet en annen med en profesjonell kroppsbygger igjen. Proteinet er spesielt viktig i muskelopplæring er utenfor spørsmålet. Aminosyrene er så å si grunnlaget for muskelfiberen. Uten protein vil musklene mangle byggematerialet for å bygge muskler. Men mineraler og vitaminer bør ikke gå glipp av kostholdet med muskelopplæring. De gjør kvaliteten på proteinmetabolismen. Slik at alle prosesser og prosesser i kroppen løper "flytende" og effektivt, bør man ikke glemme en ting spesielt: Drikk mye!

Del med venner

Legg igjen din kommentar