Opbygge muskler gennem korrekt ernæring

En optimal muskel kan kun lykkes, hvis du betaler mindst lige så meget opmærksomhed på kosten som hans muskler. Kosten, der er designet til at understøtte muskelvæksten, skal følge en plan og skræddersyes til træningsprogrammet. Mange tror, ​​at det er tilstrækkeligt at lægge utallige mængder protein i dem. Problemet: Denne type fødeindtag svarer ikke til en afbalanceret og afbalanceret kost.

Men det er vigtigt at give musklerne de næringsstoffer, de har brug for at vokse. Visse proteiner spiller helt sikkert en vigtig rolle i muskelopbygning, men det er ikke en entertainer. Protein er byggematerialet til vores muskler. Vores muskler består trods alt af 20 procent protein, de andre dele er fede og vand. Det centrale spørgsmål er: Hvor intensivt gør jeg muskelbygning? Hver anden dag er et par push-ups, sit-ups og en let dumbbell træning et træningsbesvær, der ikke kræver overdreven proteinindtagelse. En afbalanceret og sund kost ville være tilstrækkelig her for at imødekomme det daglige krav.

Styrke atleter skal være opmærksomme på en varieret kost

Men der er også styrke atleter, der skubber vogter hver dag. Her ser det lidt anderledes ut. En proteinrig diæt, især i de tidlige stadier af en træning, understøtter muskelbrønden. Imidlertid når kroppen til et punkt, hvor det reagerer på den øgede proteinindtagsbestandighed - det vil sige mere protein bringer intet mere. Tværtimod: organismen tildeler et andet formål til proteinet. Proteinet er ikke længere brugt til at opbygge muskler, men den direkte energi.

Men da reserverne også er begrænsede her, er der en risiko for, at proteinet kan omdannes til fedt - og det er det, meget få ønsker. Ellers bør man tage sig af i kosten, at især kulhydrater, mineraler og vitaminer ikke forsømmes.

Kulhydrater kan have alvorlige konsekvenser. Hvis behovet for kulhydrater ikke kan opfyldes gennem mad, søger kroppen andre energikilder. Han finder det i fedt og protein. Hvis kroppen tapper de fede reserver og brænder fedt for at få den nødvendige energi, vil vi nok være glade. Med protein ser situationen anderledes ud. Fordi for at slukke sin sult for energi bruger vores organisme også vores muskulaturs protein: Konsekvensen: Vores hårduddannede muskelmasse begynder at smelte. Med en afbalanceret og fuldverdig kost er du også på den sikre side, når du bygger muskler. Vores sundhed vil også takke os.

Del med venner

Forlad din kommentar