Greutate corporală inferioară

Scăderea grasimii corporale este un obiectiv ambițios - pentru că organismul este reticent să-și petreacă rațiile de urgență. Organismul nostru funcționează încă acum 10 000 de ani. Depozitarea grăsimilor și arderea grăsimilor se desfășoară pe același principiu.

La acel moment, foamea făcea parte din viața de zi cu zi - perioadele de foame erau ordinea zilei. Corpul a experimentat plimbări cu roller coaster în ceea ce privește consumul de alimente - mesele regulate, după cum știu majoritatea oamenilor din Germania, nu au fost în discuție. Organismul a trebuit să se adapteze în mod corespunzător și a făcut acest lucru, în care a învățat să economisească rezervele de energie.

Această formă de hamster ne deranjează astăzi. Procentul nostru de grăsime corporală dă mărturie zilnic. Cu cât mai intensiv rezervele de grăsimi de buncăre, cu atât mai mare este procentajul de grăsimi corporale. Dar de când punem deoparte rezervele de energie ca măsură de precauție? De regulă, proiectul de lege este relativ simplu.

Procentul de grăsimi corporale și consumul de calorii

În fiecare zi, prin dieta noastră, absorbi o anumită cantitate de energie care contracarează consumul individual de calorii. Aceasta se numește echilibrul energetic al corpului. Acest lucru este negativ dacă consumăm mai multe calorii în timpul zilei decât absorbim din dietă.

În caz contrar, cantitatea de energie a alimentelor depășește cantitatea de consum. Acest echilibru energetic pozitiv înseamnă că organismul stochează excesul de energie sub formă de rezerve de grăsime. Nu este discutabil. Problema este când balanța energetică este permanent în dezechilibru.

Biletul urmează pe picior: procentajul de grăsime corporală crește. Practic, un anumit procent de grăsime corporală este vital. Totuși, măsura sănătoasă depinde de mai mulți factori. Femeile au un conținut mai mare de grăsimi din motive biologice. La un bărbat în vârstă de 20 de ani, procentul mediu de grăsimi corporale este de 18% - la femei aproximativ 25%.

Pe măsură ce procentul de masă musculară scade pe parcursul vieții, procentajul de grăsimi crește odată cu vârsta. Dar, de asemenea, intensitatea practicii sportive are o influență directă asupra proporției de rezerve de grăsime din organism. Atât sportivii profesioniști pot prezenta un conținut de grăsimi corporale de 8-10% la o vârstă fragedă. Cea mai bună metodă de a plasa depozitele de grăsimi necumulate pe Pelle, prin optimizarea permanentă a balanței energetice.

Cele mai mari șanse sunt să vă schimbați sistematic dieta și să creșteți consumul de energie prin exerciții și exerciții fizice. Metabolismul metabolismului gras al organismului este cel mai activ în condițiile unor solicitări reduse de energie. Sporturile ideale pentru a stimula arderea grasimilor ruleaza, mersul pe jos sau inotul.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul