Fit for Fun Dieet

Gezond afvallen, fit blijven en plezier hebben. Dat belooft het Fit for Fun-dieet. De basis van het Fit for Fun-dieet zijn de drie pijlers: voeding, beweging en ontspanning. Het Fit for Fun-dieet is gebaseerd op een koolhydraatrijk en vetarm gemengd dieet. Geen voedsel is verboden, maar het dieet is gebaseerd op goedkope koolhydraten, gecombineerd met de juiste vetten en hoogwaardige eiwitten. Het dieet is gebaseerd op de levensstijlpiramide. Hun basis is ontspanning, beweging en dagelijks drinken van 2 liter stilstaand, koud water.

Inhoud van het voedingsprofiel

 1. Oorsprong van het dieet
 2. Het dieet in detail
 3. Duur van het dieet
 4. Voor- en nadelen
 5. gewichtsverlies
 6. Tel calorieën / punten
 7. Sport & Oefening
 8. Aanvullende informatie
 9. Nutritional assessment
 10. monster dag
 11. Vergelijkbare diëten
 12. Conclusie experts

Oorsprong van het dieet

Het Fit for Fun-dieet is eind jaren 90 ontwikkeld door de redactie van het gelijknamige lifestylemagazine "Fit for Fun", dat sinds 1994 maandelijks in Duitsland wordt gepubliceerd. Volgens het redactionele concept van het tijdschrift ligt de focus van het dieetprogramma op de componenten: beweging, voeding en ontspanning.

Het dieet in detail

Het uitgebalanceerde dieet van het Fit for Fun-dieet en de componenten beweging en ontspanning zijn een goede voorwaarde voor gezond gewichtsverlies. Fruit en groenten, maar ook eiwitten, koolhydraten en essentiële vetten staan ​​op het dagmenu.

Een dagelijkse calorie-inname van 1.400 tot 1.600 kcal zorgt voor een gezond, langzaam gewichtsverlies. Geduld moet worden meegebracht om uw persoonlijke gewenste gewicht te bereiken. De kwantiteitsvereisten van de recepten moeten exact worden gevolgd om aan de caloriebehoeften te voldoen en te verminderen.

Aangezien geen voedsel wordt verboden en het Fit for Fun-dieet zoveel variëteit en variatie biedt, is dit dieet geschikt als een programma voor gewichtsverlies op de lange termijn. Wie met het Fit for Fun-dieet slechts twee tot drie kilo wil verliezen, haalt niet snel het gewenste succes.

Neem ook wat tijd om de FitforFun-recepten voor te bereiden en klaar te maken. Erg leuk is de uitgebreide receptenkeuze op de website van FitforFun. Het FitforFun-dieet is meer geschikt voor vegetarisch georiënteerde eters. Vis staat slechts twee keer op het wekelijkse menu, eieren en vlees slechts één of twee keer. Voor vleesliefhebbers kan dit op lange termijn niet genoeg zijn.

Positief is het ontspanningsprogramma Fit for Fun-dieet, omdat stressvoeding vaak een trigger is voor gewichtstoename. Bovendien maakt sport, in een mix van uithouding en krachttraining, een integraal onderdeel uit van het dieetplan. Het Fit for Fun-dieet is een afslankprogramma met een leereffect. Het bevordert het leren van gezonde eet- en sportgewoontes. Positief is ook de voldoende verzadiging tijdens het dieet, wat ten koste gaat van een iets hogere calorie-inname. Dus je valt niet snel af. Het gewichtsverlies moet maar duurzaam zijn.

De nieuwste beoordelingen van jou

Geen dieet, maar een verandering

Ik heb veel om af te vallen op de lange termijn. Ik woog minimaal 115 kilo bij een grootte van 1.78. De buik en heupen. Dat is een probleemzone. Ik wilde er sportief uitzien en niet verhongeren. Ik heb het Fit For Fun-dieet leren kennen via een trainingspartner in de sportschool. Hij heeft me meteen een boek nagelaten. Toen schreef ik me ook in voor het tijdschrift. De sporttips in de â € œfffâ € œ zijn erg goed en ik was begonnen met sporten om af te vallen. Een dieet zou me ook moeten ondersteunen omdat in sport alleen geen snelle successen werden gezien. Ik heb al 9 pond verloren in iets minder dan 2 1/2 maand. Dat is ook, of beter gezegd, vooral in mijn sportprogramma. Ik loop 3 keer per week (45-60 minuten) op de loopband en doe aan krachttraining. Nu denken velen misschien: Boa 9 kg is bijna 1/4 jaar minder dan een jaar oud. Maar ik heb geen zin om op dieet te gaan. Veel meer, ik doe iets dat al veel eerder had moeten gebeuren: een dieet veranderen. Koken en winkelen was in het begin een beetje ongebruikelijk voor mij. Ik ben vrijgezel en kook nauwelijks. Zelfs de basisuitrusting deed me wanhopig door de supermarkt rennen. Ondertussen ben ik blij dat ik eindelijk vers voedsel ging eten en aandacht schonk aan mijn dieet. Zelfs nu kan ik niet geloven wat ik 3 maanden geleden nog verwachtte: Sprinkles voor ontbijt, Bockwurst of pizza voor lunch en avonden Burger King of McDonalds. Verschrikkelijk! En als een bestuurder met vrijwel nul beweging, voel ik me veel beter en ook actiever door de sport en het vetarme dieet. Bovendien was ik in staat om mijn eerste date al jaren te koken. Met een gezonde groentecurry. Ze was opgewonden. Koken verbreekt de mannelijkheid niet! Dit "dieet" zal ik voortzetten en het zeker volhouden tot ik mijn droomgewicht van ongeveer 85 pond heb bereikt. Door sport, krijg ik ook spiermassa. Daarom is het doel zeker niet te ondergraven. Maar in ieder geval moeten de probleemgebieden buik en heup verdwijnen. Dan geef ik niet om het gewicht. Ik wil ook blijven werken aan het Fit-For-Fun-principe. Alleen zou ik iets meer vlees willen eten - 2 keer per week is het al een beetje. Met het Fit for Fun dieet zal ik zeker een tijdje op de hoogte moeten blijven totdat ik mijn gewenste gewicht heb bereikt. Ik verwacht het pas volgend jaar. Maar dan zal het (hopelijk) een leven lang zo blijven. Meer lezen ...
Deel met vrienden

Laat je reactie achter