injecție departe de grăsime

O seringă care dizolvă pur și simplu un exces de grăsime. Sună minunat ușor! Seringa cu grăsime a fost lansată ca o alternativă mai puțin riscantă și fără durere la liposucție de pe piață. Injectarea cu grăsime este o procedură în care un medicament este injectat sub piele și distruge celulele grase existente.

Conținutul profilului dietei

  1. operație
  2. experți Concluzie

operație

Agentul derivat din soia, fosfatidilcolina (PHC), este injectat în grăsimi și grăsimi subcutanate. Până la trei injecții în regiunile afectate ale organismului dizolvă enzimatic țesutul gras (datorită proporției mari de lecitină). Celulele grase sunt selectate ca funingine într-un catalizator și transportate prin limfe.

În Germania, fosfatidilcolina a fost aprobată până acum numai ca o componentă a medicamentelor care scad colesterolul și ca o seringă intravenoasă pentru dizolvarea embolilor grase, dar nu pentru dizolvarea țesutului adipos. Cu toate acestea, unii medici oferă procedura în contextul Theraphiefreiheit: dizolvarea țesutului adipos și injectarea în țesutul subcutanat.

Tratamentul are loc în mai multe etape (14 zile până la 3 săptămâni) prin care celulele grase sunt distruse și țesutul gras mort este îndepărtat din sistemul limfatic. Se presupune că celulele grase dispar pentru totdeauna, dar aici sunt prea târziu efecte, similare cu cele stabilite într-o liposucție. Efectele secundare, cum ar fi distrugerea țesuturilor sănătoase, inflamația dureroasă, formarea chisturilor, precum și găurile sau nodurile din țesut, nu pot fi complet eliminate.

experți Concluzie

Seringa fără grăsime nu este o alternativă la dieta și exercițiile fizice conștiente de calorii. De asemenea, nu înlocuiește un program de dietă. Chiar și furnizorii de "injecție cu grăsimi" afirmă că tratamentul nu poate avea succes decât în ​​zonele problematice cu greutate normală. Lecitina conținută în agentul pulverizat a fost utilizată anterior numai în depozitele de grăsime din vasele de sânge.

Cum funcționează lecitina în tratamentul grăsimilor subcutanate nu este încă pe deplin înțeles. Prin urmare, medicamentul fosfatidilcolină nu a primit încă aprobarea în Germania. Până când sunt disponibile studii pe termen lung cu privire la efectele secundare și riscurile, trebuie să vă păstrați departe de seringa cu grăsime.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul