Almased shake opskrifter

Den Almased kost er en formel kost med protein-baserede kost shakes, der tjener som et måltid udskiftning. Den Almased kost erstatter 1 til 3 måltider om dagen med en Almased drikke.

Tip: Kender du allerede vores Formula Diet Test 2017, hvor vi kigger nøje på fordele og ulemper ved markedsstørrelser?

Almased Drink i sin oprindelige form har en lys vaniljesmag. Bland den Almased Drink under kosten med 200 ml vand, skummetmælk eller kærnemælk og tilsæt en anden teskefuld vegetabilsk olie (rapsfrøolie eller valnødolie). Den Almased Drink kan hurtigt blive kedeligt, hvis du ønsker at fortsætte kosten over en længere periode. Derfor har vi nogle opskrifts tips til at hjælpe dig med at krydre dine Almased drikkevarer uden at tage for mange kalorier.

Mager kvark i stedet for kærnemælk, vand eller mælk

Nogle gange føler du lidt som at spise noget. I stedet for at drikke med kærnemælk eller mælk, kan du også røre det Almased pulver i en tynd kvark (200g). Tilsæt lidt vand for at gøre quarkcreme. Så du kan også skje Almased.

Kanel og smag

Med krydderier kan du give Almased Drink lidt ekstra fløjte uden at spise for mange kalorier. Kanel eller vanilje smag giver en cremet almaseret drik et specielt strejf. Også oransje smag eller mandel smag kan være en forandring.

Frugter i omrystning

Hvis du ikke føler dig fuld og du kan lide frugtagtig, kan du blande Almased Drink med skummet kvark eller kærnemælk og et stykke frugt i blenderen eller med blenderen til en cremet smoothie. Et stykke frugt er for eksempel: 1 banan, 1 æble, 2-3 håndfulde bær (også fra fryseren), 1 pære, mango, ½ ananas eller ½ papaya.

Del med venner

Forlad din kommentar