Slimming cu antrenament pentru prosoape

Unii germani au o relație foarte specială cu prosoapele lor, se spune. Pentru Liegereservierungen în vacanță, ei sunt zâmbiți. Dar funcționează diferit. Prosoapele pot face mult mai mult. Ei raționalizează figura, fac distracție și ajută la scăderea în greutate.

Antrenament prosoape pentru a pierde in greutate

Le folosim zilnic: pentru baie, uscare, curățare etc. Prosoapele sunt folosite zilnic. Ce zici daca insotitorii pufosi ar putea ajuta cu pierderea in greutate? Aduceți varietatea în viața de zi cu zi și formați-vă în figura dvs. Tot ce aveți nevoie este o podea netedă, prosoape și următoarele 6 exerciții. Faceți-o la fiecare 2 zile și decolați cu ajutorul prosoapelor.

1. Jogging cald Acest exercițiu consolidează mușchii picioarelor, feselor și picioarelor. De asemenea, devine circulația dvs. Începeți: Desfaceți două prosoape împreună. Apoi stai pe pernă. Acesta este modul în care funcționează: Acum alergi întotdeauna pe pernă la fața locului. Rotiți-vă picioarele și lăsați brațele să se miște liber. De îndată ce vă simțiți confortabil și în siguranță, vă puteți mări încet ritmul. Acum trageți genunchii mai sus și mai sus până când sunt puțin orizontale. Trot un total de 3 minute. Atenție: ridicați-vă capul și nu priviți în jos.

2. Stand scale Acest exercițiu consolidează mușchii spatelui, stomacului, feselor, umărului și brațelor.

Începeți: Rolați un prosop împreună și apucați-l cu mâinile. Împingeți-vă brațele orizontal înainte pentru a aduce tensiune prosopului. Iată cum funcționează: Ridicați genunchiul stâng la șolduri și înclinați corpul superior spre înainte. Brațele rămân în față. Acum întinde-ți piciorul stâng înapoi și pune-ți degetele de la picioare. Păstrați această poziție scurt. Acum, ridicați corpul superior și aduceți din nou genunchiul stâng. Repetați acest exercițiu de 10 până la 20 de ori și apoi comutați părțile laterale. În total, ar trebui să faceți 3 seturi. Atenție: prosopul trebuie să rămână întins și nu trebuie să se îndoaie.

3. Atașați scaunul Acest exercițiu întărește mușchii spatelui, umărului și brațelor.

Începeți: Stați cu picioarele încrucișate și configurați coloana vertebrală. Puneți un prosop sub fundul dvs., astfel încât să îl aveți confortabil. Țineți peste cap un al doilea prosop puțin peste lățimea umerilor. Împingeți-vă brațele și trageți prosopul strâns. Umerii tăi se retrag și privirea ta este în față. Iată cum: Trageți brațele încet în jos și coatele la coastele inferioare. Acum întindeți brațele din nou și împingeți prosopul în sus. Păstrați această poziție scurt. Repetați acest exercițiu de 10 până la 20 de ori. Se recomandă un total de trei fraze. Atenție: prosopul trebuie întins constant.

4. Squat glisant Acest exercițiu consolidează mușchii din partea superioară a corpului, a brațelor și a umerilor.

Începeți: În această poziție de împingere, mâinile sunt sub umerii. Întindeți-vă brațele și puneți-vă picioarele pe prosop. Întoarceți corpul inferior în șold la 45 de grade în lateral. Piciorul dvs. superior este în partea de jos și degetele de la picioare sunt aprinse. Iată cum funcționează: Îndoiți genunchii și șoldurile și trageți ambii genunchi spre cot. Acum întinde-ți picioarele din nou. Repetați acest exercițiu de 5 până la 15 ori pe fiecare parte și faceți un total de trei seturi. Atenție: corpul superior rămâne neschimbat în timpul exercițiului. Suport pentru genunchi Acest exercițiu vă întărește musculatura piciorului și capului.

Începeți: Stând în picioare și picioarele în afara șoldului. Piciorul stâng este pe un prosop pliat. Trageți-vă mâinile în spatele capului și priviți drept înainte. Iată cum: Puneți greutatea pe piciorul drept și glisați piciorul stâng înapoi până când stați doar pe degetul stâng și aproape atingeți solul cu genunchiul. Coapsa ta dreaptă este acum aproape orizontală și genunchiul tău este peste piciorul tău. Țineți această poziție scurt și apăsați piciorul drept pe podea în timp ce vă întindeți genunchii și șoldurile. În același timp, trageți piciorul stâng pe prosop înapoi spre partea din față, din dreapta. Repetați acest exercițiu de 10 până la 20 de ori și apoi comutați părțile laterale. Trei propoziții sunt recomandate. Atenție: spatele rămâne în poziție verticală și șoldurile vă îndreaptă în față.

6. Pushups al ștergătoarelor Acest exercițiu consolidează mușchii abdomenului, spatelui, pieptului, umerilor și brațelor.

Începeți: Mergeți în poziția înclinată, îndoiți genunchii și blocați picioarele inferioare. Puneți mâinile pe un prosop pliat sub umeri. Iată cum: Întindeți-vă brațele și ridicați corpul superior. Genunchii tăi sunt la sol. Îndoiți brațul stâng și împingeți-l pe cel din dreapta cu prosopul. Apoi trageți mâna dreaptă înapoi sub umăr și în același timp întindeți brațul stâng și împingeți corpul superior în sus. Modificați pagina și repetați exercițiul pe fiecare parte de 5 până la 15 ori, într-un total de 3 propoziții. Atenție: Nu lăsați să se înghită stomacul. A se vedea ombilicul pe coloana vertebrală.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul