Miste vekt med goji bær - en dose med helse

Å miste vekt med goji bær kan være morsomt - men mer på det senere. Et nytt mirakelbruk har i løpet av en stund overvunnet helsemarkedet: gojibergen. Ikke bare kjendiser sverger ved den konsentrert helsetilstanden.

Den kinesiske wolfberry, som det også kalles, regnes som en eliksir av livet - man bør til og med gå ned i vekt med goji bær. Men hva er bak, eller i den mystiske bæren, som tilsynelatende åpner seg for å erobre verden. Gojibergen er hovedsakelig innfødt i Asia - men også i Europa kan frukten av den vanlige wolfberryen, en solanaceae, finnes sporadisk. Goji Berry stammer fra tradisjonell kinesisk medisin. Den er rik på vitaminer - en særlig høy andel faller på vitamin C.

Mirakelfrukten Goji

Men viktige aminosyrer og mineraler som magnesium eller jern er også rikelig i den kinesiske wolfberry. I tillegg til immunforsterkende effekter kan det også bidra til å senke blodtrykk og blodsukker - selv i kinesisk kreftbehandling, brukes frukten. Dens rykte som en mirakelhelse, kommer spesielt av deres positive effekter på libido og fruktbarhet - men det finnes ingen vitenskapelige studier som kan vise seg ulike relasjoner.

Man bør også kunne gå ned i vekt med gojibærene. Det er imidlertid ingen påvist kobling mellom goji bær og vekttap. En mat alein, uansett hvor sunn, smelter ikke kiloene ennå. Bare de som spiser mindre enn de forbruker, kan effektivt miste vekt. Du kan imidlertid bruke næringsrik berge som kosttilskudd under en diett. Spesielt når du mister vekten, fungerer kroppen på kanten av lastgrensen - det er spesielt viktig at den er tilstrekkelig forsynt med alle viktige næringsstoffer.

Matvarer som inneholder et bredt spekter av de viktigste næringsstoffene og samtidig er lave kalorier spesielt egnet for dette - gojibergen oppfyller disse kravene til en spesiell grad. Den unike mineralblandingen øker også stoffskiftet til en spesiell grad. En høyere metabolisme betyr høyere energiforbruk. Som et resultat er kroppen mest effektiv i brennende fett og kalorier. Man kan derfor heller snakke om et indirekte vekttap med goji bær, da frukten støttende påvirker et sunt og vellykket kosthold.

Og ikke bare viktige vitaminer og mineraler gir gojibergen til den menneskelige organismen, det gir også hyggelige medfølgende effekter. For eksempel øker de aktive ingrediensene i Goij Berry velvære og beskytter mot humørsvingninger - takk til lykkehormoner.

Del med venner

Legg igjen din kommentar