Å miste vekt: er gratis alvorlig?

Å miste vekt er ikke alltid ledig. Leverandører av dietter oversvømmer markedet med utallige produkter - som selvfølgelig har sin pris. Strategien er ganske rask å se gjennom. Fra individuelt råd til trening i gruppen, tilbys alt gratis.

Pris hammeren kommer ikke før en sertifisert trener presenterer hans eller hennes personlige diettplan til hans eller hennes protege. Han blir så riddled med kosttilskudd som er alt annet enn gratis. Så varsomhet er nødvendig før du går på en diett.

Fordi vanligvis skjuler seg bak låsen, tilbyr det gunstige inngangskriterium kostnadskrevende produkter. Ernæringseksperter har også sin pris. Det kan imidlertid være fornuftig å konsultere dette på forhånd. Alle som ikke er kjent med emnet og er et fremmedord for sporten, bør i utgangspunktet ta et faglig råd.

Miste vekt med en standard diett

Absolutt kan man samle ulike opplysninger fra forskjellige kilder for å miste vekt. Men er disse de riktige? En diett kan bare passe oss hvis den er skreddersydd for oss. En standard diett som henvender seg til tusenvis av mennesker er vanligvis dømt til feil.

Vi har forskjellige genetiske forhold, vi mate og flytte annerledes - hver person blir konfrontert med andre rammebetingelser, men deres analyse er viktig i sammenheng med diett. Selvfølgelig kan du også gjøre første skritt alene og først og fremst høre på tarmens følelse - selv om det også er en del av problemssonen.

Hvem ønsker å gå ned i vekt, bør enten ta mindre kalorier eller flytte mer. Formelen høres enkelt, men det er i utgangspunktet riktig. Hvis du kombinerer begge nivåer og koordinerer med hverandre, øker du sjansen mange ganger for å miste vekt gratis. Selv små trinn kan hjelpe deg å gå ned i vekt - og disse er til og med gratis.

Veien til bakeri eller til nærmeste supermarked blir håndtert nå med den allerede støvete ledningen - en god måte å konsumere flere kalorier og gå ned i vekt gratis. Ordet kombinasjon "gratis vekttap" er derved enda sterkere. Fordi med sykkelen kan spare penger, som de normalt ville bruke til bensin.

Sykkelen blir da et pengesåle - og for øvrig brenner vi også nok kalorier. Gratis vekttap kan være så fint. Pengene er noen ganger på gata - du må bare plukke den opp.

Del med venner

Legg igjen din kommentar